pagina principala rochii,costume,confectii femei
rochii mireasa
rochii ocazie
rochii de vara/plaja
rochii la comanda
confectii rochii femei
costume femei rochii
moda design rochii costume femei
magazine virtuale rochii
adauga o firma ce produce rochii,confectii femei,costume femei
publicitatela firme ce produc rochii,costume,confectii
sectiune contact rochii.com
Membri
Utilizator
 
Parola
 

 

Publicitate

La Rochii.com oferim 3 feluri de publicitate: listare preferentiala, reclame de tip baner/grafic si reclame de tip text+link

Listare preferentiala

Pentru producatorii si distribuitorii de rochii oferim LISTARE PREFERENTIALA (pe primele locuri) in directorul Rochii.com. Firmele inscrise la Rochii.com apar in mod normal in ordine alfabetica (la fiecare categorie). Astfel, o firma care incepe sa spunem cu litera "Z" va apare pe ultima pagina si pe ultimele locuri in director. Pe masura ce numarul firmelor din director creste, aceasta firma va fi mai putin vizibila publicului decat o firma listata pe prima pagina. Pentru doar $10/luna, firma dvs. poate fi listata pe primele locuri in director, la orice categorie (rochii de mireasa, rochii de ocazie, rochii la comanda, confectii femei, etc.). Prima firma care comanda listare preferentiala va aparea pe primul loc; a doua fima care comanda listare preferentiala va fi pe locul 2. Locurile la sectiunea de listari preferentiale sant limitate! Doar cateva firme pot fi listate la aceasta sectiune. Deasemenea, firmele care comanda listare preferentiala vor aparea ca si "firme recomandate"

Reclame de tip banner/grafic

Oferim reclame grafice de orice marime, atat pe pagina principala cat si pe paginile secundare. Pretul unei astfel de reclame incepe de la $10/luna si variaza in functie de marimea reclamei, pagina si pozitia unde e amplasata.

Reclame de tip text+link

Aceste reclame vor aparea pe toate paginile de prezentare a firmelor. Deci, daca la Rochii.com sant 100 de firme inscrise, o reclama text+link va aparea pe toate cele 100 de pagini, fiind astfel foarte vizibila tuturor vizitatorilor. Pretul incepe de la $10/luna.

Modalitati de plata:

Plata pentru publicitate la Rochii.com se poate face in doua feluri:
1) Cu un card de credit international (Visa, MasterCard)
2) Prin serviciul MoneyBookers.com .
MoneyBookers.com este un serviciu gratuit de intermediere a platilor intre comercianti si clienti. Cu acest serviciu puteti trimite sau primi bani oriunde in lume fara sa va coste nimic. Pentru mai multe detalii sau pentru a va creea un cont gratuit vizitati www.MoneyBookers.com