Acasa
Rochii de mireasa
Rochii de ocazie
Rochii de vara/plaja
Rochii la comanda
Rochii de inchiriat
Confectii femei
Costume femei
Case de Moda/Design
Adauga firma
Publicitate
Contact
Membri
Utilizator
 
Parola
 

 

Publicitate

La Rochii.com oferim 3 feluri de publicitate: listare preferentiala, reclame de tip baner/grafic si reclame de tip text+link

Listare preferentiala

Pentru producatorii si distribuitorii de rochii oferim LISTARE PREFERENTIALA (pe primele locuri) in directorul Rochii.com. Firmele inscrise la Rochii.com apar in mod normal in ordinea inscrierii (la fiecare categorie). Pe masura ce numarul firmelor din director creste, o firma va fi tot mai putin vizibila publicului. Cu o listare preferentiala insa, firma dvs. va fi listata pe primele locuri in director, la orice categorie (rochii de mireasa, rochii de ocazie, rochii la comanda, confectii femei, etc.). Prima firma care comanda listare preferentiala va aparea pe primul loc; a doua fima care comanda listare preferentiala va fi pe locul 2. Locurile la sectiunea de listari preferentiale sant limitate! Doar cateva firme pot fi listate la aceasta sectiune. Deasemenea, firmele care comanda listare preferentiala vor aparea ca si "firme recomandate"

Reclame de tip banner/grafic

Oferim reclame grafice de orice marime, atat pe pagina principala cat si pe paginile secundare. Pretul unei astfel de reclame incepe de la $10/luna si variaza in functie de marimea reclamei, pagina si pozitia unde e amplasata.

Reclame de tip text+link

Reclamele de tip text+link (de tip Google) sant foarte eficiente datorita faptului ca au un mesaj clar si concis si in acelasi timp ocupa un spatiu mic pe site; din acest motiv costurile sant de obicei mult mai mici decat la alte tipuri de reclame. Pretul incepe de la $10/luna.

Modalitati de plata:

Plata pentru publicitate la Rochii.com se poate face in mai multe feluri:

1) Prin serviciul PayPal.com.
PayPal este cel mai popular serviciu de intermediere a platilor intre comercianti si clienti - si este GRATUIT. Incepand din toamna anului 2007, PayPal este disponibil si pentru persoanele din Romania

2) Prin serviciul Moneybookers.com - similar cu PayPal

3) Prin serviciul Western Union

4) Cu un card de credit international (Visa, MasterCard).